Tarpeet:
Haukea fileenä
Tandoorimausteseosta
Öljyä
Kaalia
Porkkanaa
Sipulia
Valkosipulia
Kalakastiketta
Soijakastiketta
Inkivääriä
Tomaattimurskaa
Kermaa tai vastaavaa
Mausta fileet suolalla ja tandoorimausteseoksella ja paista seesamöljyssä kypsiksi.
Kun kalat kypsyvät kannen alla ehtii silputa pari porkkanaa, vähän kaalia, sipulin ja kolme valkosipulin kynttä. Ota kala jäähtymään ja paista sipulit, valkosipulit ja pari teelusikallista tandoorimaustetta pannulla kalasta irronneessa nesteessä. Lisää kastikkeet ja mausteet sekä tomaattimurska.
Kasvisten kypsyessä kypsistä ja hieman jäähtyneistä fileistä nypitään ruodot pois. Itse käyn sormin fileet läpi ja lohkomalla fileen paloiksi jolloin ruotorivin saa näkyviin ja ne on helppo nyhtää pois.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti