torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannuksen reseptivinkki

Juhannushan on tunnetusti grillauksen juhlaa, siispä keskikesän kunniaksi lisukereseptiä kehiin. Monet tykkäävät grillata makkaraa, kasleria ja muuta läskiä, mikä kaipaa kylkeensä hieman raikkaampaa lisuketta. Oiva vaihtoehto on tämä raikas kaalisalaatti. Tarvitset:
Puolikkaan kaalin
Kaksi porkkanaa
Pienen sipulin
Kastikkeeseen:
2tl valkoviinietikkaa
1tl sokeria
0,5 tl suolaa
2 dl maustamatonta jugurttia
1rkl rakeista dijon sinappia

Raasta porkkanat, suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, halkaise sipuli ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita aineet, anna maustua tunnin verran ja nautiskele. Ohje on neljälle grillaajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti